IK ZIE JOU!

my Mission

Samen naar verantwoorde, duurzame & tijdloze garderobe 

Mijn grote liefde is fashion en styling. Al sinds ik mijn eigen kleding kon uitkiezen draag ik mijn visie op fashion aan de buitenkant en zie ik kleding en styling als een uiting van zelfliefde en zelfexpressie. Na mijn studie aan de modeacademie werkte ik als artdirector en modestylist en ontdekte de schrikbarend duistere kant van de fashion-industrie. In een maatschappij waar alles sneller en goedkoper moet is de fashion-industrie een van de grootste boosdoeners op het gebied van exploitatie van milieu en schending van mensenrechten.

De afgelopen jaren heb ik mij middels het campagnebureau StoereVrouwen breed ingezet om mensen bewust te laten worden van de impact die onbewust shoppen heeft op het algemeen welzijn van mensen en de aarde. Momenteel ben ik projectmanager van de Fashion Revolution Week waarin we samen met de fashion-industrie en consumenten stil staan bij de Rana Plaza-ramp in 2013.

Mijn focus ligt op het bieden van het alternatief voor goedkope en snelle kleding om zo een breder draagvlak voor liefdevolle en duurzame mode te creëren. Door de jaren heen heb ik veel consumenten en fashionista’s gesproken die graag conscious en respectvolle mode willen kopen maar niet weten waar te beginnen. Daarom wil ik jou helpen met persoonlijk fashion-advies gecombineerd met speciaal geselecteerde ethical fashion items. Ik laat zien dat mindful-fashion met oog voor mens en natuur helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en tot bijzondere en exclusieve mode leidt. Daarbij geef ik stylingadvies in het combineren van mooie basisstukken zodat kwantiteit kan plaatsmaken voor kwaliteit. Via mijn website maak ik samen met jou een display van op maat gekozen conscious kleding passend binnen het budget. Zo wordt bewuste duurzame mode van en voor iedereen.