PRIVATE SHOPPING

Samen jouw unieke stijl ontdekken en deze combineren met duurzame modemerken? Maak samen met mij van je garderobe een prachtige menukaart, zodat je bewust items kunt kiezen die je nodig hebt en die bij je persoonlijke stijl passen. Met mij leer je de duurzame merken en winkels kennen.

FASHION FORWARD TOUR

Deelnemen aan een speciaal ontworpen Forward Fashion Tour. Leer over het verleden, heden en de toekomst van de mode-industrie. Maak kennis met duurzame winkels, vintage- en zero-waste mode en ontmoet de change-makers uit de industrie. Wandel mee door de stappen en uitdagingen van de branche en ontdek samen je eigen Good Fashion-reis.

WORKSHOP MINDFULL FASHION

Wil jij vanaf nu op een bewuste manier met je kleding omgaan en investeren in eerlijke, duurzame mode, maar weet je niet waar je moet beginnen? Tijdens deze workshop neem ik je mee naar wat er in je leeft, zodat je kunt ontdekken en naar voren kunt brengen wat echt bij jou persoonlijkheid past. Ik geef je persoonlijk fashion-advies en selecteer samen met jou de ethical fashion items die bij jou passen.

KAST SESSIE

Sta jij ook weleens voor je kast en weet je niet zo goed waar je moet beginnen met combinaties maken? Heb items in je kast hangen die je ooit hebt aangeschaft maar je uiteindelijk ziet als miskoop? Draag je maar een deel van je garderobe en wil je leren hoe je optimaal gebruik maakt van je gehele garderobe? Ik help graag! Met je eigen stijl ontwikkelen die bij jouw unieke persoonlijkheid past.