ABOUT
ME

PERSONALSTYLIST ASHNA CHHATTA

Mijn grote liefde is fashion en styling. Al sinds ik mijn eigen kleding kon uitkiezen draag ik mijn visie op fashion aan de buitenkant en zie ik kleding en styling als een uiting van zelfliefde en zelfexpressie.
Na mijn studie aan de modeacademie werkte ik als artdirector en modestylist en ontdekte de schrikbarend duistere kant van de fashionindustrie. In een maatschappij waar alles sneller en goedkoper moet is de fashionindustrie een van de grootste boosdoeners op het gebied van exploitatie van milieu en schending van mensenrechten.

De afgelopen jaren heb ik mij middels het campagnebureau StoereVrouwen breed ingezet om mensen bewust te laten worden van de impact die onbewust shoppen heeft op het algemeen welzijn van mensen en de aarde. Afgelopen 8 jaar heb ik mij als projectmanager met een fantastisch team mogen inzetten om de global movement Fashion Revolution Week in een Nederland op de kaart te zetten. Fashion Revolution Week is een week waarin we samen met de fashionindustrie en consumenten stil staan bij de Rana Plaza-ramp in 2013.

Mijn focus ligt op het bieden van het alternatief voor goedkope en snelle kleding om zo een breder draagvlak voor liefdevolle en duurzame mode te creeeren. Door de jaren heen heb ik veel consumenten en fashionista’s gesproken die graag conscious en respectvolle mode willen kopen maar niet weten waar te beginnen. Daarom wil ik jou helpen met persoonlijk fashion-advies gecombineerd met speciaal geselecteerde ethical fashion items. Ik laat zien dat mindful-fashion met oog voor mens en natuur helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en tot bijzondere en exclusieve mode leidt. Daarbij geef ik stylingadvies in het combineren van mooie basistukken zodat kwantiteit kan plaats maken voor kwaliteit. Samen met jou maak ik een display van op maat gekozen conscious kleding passend binnen het budget en jouw unieke stijl. Zo wordt bewuste duurzame mode van en voor iedereen.

Ontwerp zonder titel (22)